3D

Океански

Природа

Градове

Планински

Забавления

Моторни

Спортни

Животни

Арт

Мода

Детски

Градове - Париж- Любовна Нощ в Париж

фототапети с париж и айфеловата кула


-

Небето ще пречупи атмосферата в която и стая да залепите фототапета. Просто е прекалено красив и ще изпъкне над всичко в нея.

Наподобява флаг, фототапета има 3 основни цвята,които са добре аранжирани и с малките елементи по тях, дабре прилягат и на Айфеловата кула.
ПОДОБНИ ФОТОТАПЕТИ

Стария Париж - фототапети с Париж и Айфеловата Кула Любовна Нощ в Париж - фототапети с градове и световни символи Айфеловата Кула на Залез Слънце - фототапети с градове Париж на Залез Слънце - фототапети със залез слънце, фототапети с градове Парижка Есен - фототапети с световни символи, фототапети с градове


 
_____________________________________
ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ

- Доставка до 5 дни
- Повърхността е матова.
- Фототапетите са влагоустойчиви.
- Лепенето на фототапетите е по класическият начин - с намазване на лепило на гърба . ( с изкл. на винила )
- Ролките са с широчина 61 см. за да се получи точен размер - последната ролка е по-тясна.  - Ролките се лепят ръб до ръб -  без застъпване.
____________________________________

МАТЕРИАЛИ:

Стандартният материал е за стени с гипсова шпакловка и 

гипсо картон, грундирани или боядисани еднократно с латекс.
Премиум материалът може да бъдат залепен върху същите стеникакто и върху мазилка, фазер и други не синтетични, попиващи вода повърхности. Премиум материалът не се разкисва

по здрав е и може да бъде презалепен многократно при грешки 

по време на монтажа. 

Винилът е със самозалепващ слой на гърба и е предназначен за залепване върху ламинат, стъкло и метал.лките са с широчина 61 см. за да се получи точен размер - последната ролка е по-тясна.  - Ролките се лепят ръб до ръб -  без застъпване.