3D

Океански

Природа

Градове

Планински

Забавления

Моторни

Спортни

Животни

Арт

Мода

Детски

Градове - Ню Йорк- Ню Йорк

фототапети с ню йорк, фототапети с градове


-

Сградите са гениално осветени, а и Никсън Паркър е добавил допълнителни контрасти и ефекти за още по-впечатляваща същност на фототапета.

Типичен класически фототапет със заснет огромен град през нощта - привлекателен за дома и места свързани с шоу и развлечения.
ПОДОБНИ ФОТОТАПЕТИ

Ню Йорк 27 - фототапети с големи градове, фототапети със скайлайн Ню Йорк 24 - фототапети с големи градове, нощни фототапети Ню Йорк 8 - фототапети с космополитни градове Ню Йорк 12 - фототапети с космополитни градове Ню Йорк 28 - фототапети с нощни снимки на градове


 
_____________________________________
ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ

- Доставка до 5 дни
- Повърхността е матова.
- Фототапетите са влагоустойчиви.
- Лепенето на фототапетите е по класическият начин - с намазване на лепило на гърба . ( с изкл. на винила )
- Ролките са с широчина 61 см. за да се получи точен размер - последната ролка е по-тясна.  - Ролките се лепят ръб до ръб -  без застъпване.
____________________________________

МАТЕРИАЛИ:

Стандартният материал е за стени с гипсова шпакловка и 

гипсо картон, грундирани или боядисани еднократно с латекс.
Премиум материалът може да бъдат залепен върху същите стеникакто и върху мазилка, фазер и други не синтетични, попиващи вода повърхности. Премиум материалът не се разкисва

по здрав е и може да бъде презалепен многократно при грешки 

по време на монтажа. 

Винилът е със самозалепващ слой на гърба и е предназначен за залепване върху ламинат, стъкло и метал.лките са с широчина 61 см. за да се получи точен размер - последната ролка е по-тясна.  - Ролките се лепят ръб до ръб -  без застъпване.