MURALINO - ФОТОТАПЕТИ Лондон - Градове3D

Океански

Природа

Градове

Планински

Забавления

Моторни

Спортни

Животни

Арт

Мода

Детски

Красиви Фототапети - Градове - Лондон

ПОДОБНИ ФОТОТАПЕТИ

Емблематичен Мост - фототапети със градски залези, фототапети за стена със градски символи Лондонския Мост - фототапети за стена с реки в градове Лондонски Символ - фототапети с опростени градски символи Слънчев Скайлайн от Лондон - фототапети за стена със скайлайн на големи и красиви градове Страхотен Лондон - фототапети с лондонски пейзажи от птичи поглед, фототапети за стена със световни символи Пълен Лондон - фототапети с градски символи, фототапети за стнеа с Биг Бен Вечерен Биг Бен - фототапети с известни градски места Лондонски Силует - фототапети за стена със залез слънце.


 
_____________________________________
ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ

- Доставка до 5 дни
- Повърхността е матова.
- Фототапетите са влагоустойчиви.
- Лепенето на фототапетите е по класическият начин - с намазване на лепило на гърба . ( с изкл. на винила )
- Ролките са с широчина 61 см. за да се получи точен размер - последната ролка е по-тясна.  - Ролките се лепят ръб до ръб -  без застъпване.
____________________________________

МАТЕРИАЛИ:

Стандартният материал е за стени с гипсова шпакловка и 

гипсо картон, грундирани или боядисани еднократно с латекс.
Премиум материалът може да бъдат залепен върху същите стеникакто и върху мазилка, фазер и други не синтетични, попиващи вода повърхности. Премиум материалът не се разкисва

по здрав е и може да бъде презалепен многократно при грешки 

по време на монтажа. 

Винилът е със самозалепващ слой на гърба и е предназначен за залепване върху ламинат, стъкло и метал.лките са с широчина 61 см. за да се получи точен размер - последната ролка е по-тясна.  - Ролките се лепят ръб до ръб -  без застъпване.