MURALINO - ФОТОТАПЕТИ Сладките Банани3D

Океански

Природа

Градове

Планински

Забавления

Моторни

Спортни

Животни

Арт

Мода

Детски

Природа - Плодове

- Сладките Банани
фототапет с плодове, тапет с плодове

Силно наситени нюанси във фототапет с плодове и зеленчуци. Основен акцент на картината са големи и сладки банани.Фототапети от този вид са подходящи за магазини с плодове и зеленчуци или такива офиси.
ПОДОБНИ ФОТОТАПЕТИ

Плодов Абстракт - фототапети арт, фототапети с плодове, абстрактни фототапети Розовите Картофи - фототапети със зеленчуци, шарени фототапети Смокинята - фототапети от близък план, фототапети със смукини, шарени фототапети Гъбките и Кивито - фототапети с плодове Недокоснатото Манго - фототапети с зелена растителност, фототапети с екзотични плодове Скрития Ананас - фототапети със свежи плодове, фототапети с тропически плодове 6те Ягодки - фототапети с ягоди, фототапети с горски плодове Арт Съчетание на Плодове - фототапети с плодове, фототапети със съчетание, шарени фототапети


 
_____________________________________
ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ

- Доставка до 5 дни
- Повърхността е матова.
- Фототапетите са влагоустойчиви.
- Лепенето на фототапетите е по класическият начин - с намазване на лепило на гърба . ( с изкл. на винила )
- Ролките са с широчина 61 см. за да се получи точен размер - последната ролка е по-тясна.  - Ролките се лепят ръб до ръб -  без застъпване.
____________________________________

МАТЕРИАЛИ:

Стандартният материал е за стени с гипсова шпакловка и 

гипсо картон, грундирани или боядисани еднократно с латекс.
Премиум материалът може да бъдат залепен върху същите стеникакто и върху мазилка, фазер и други не синтетични, попиващи вода повърхности. Премиум материалът не се разкисва

по здрав е и може да бъде презалепен многократно при грешки 

по време на монтажа. 

Винилът е със самозалепващ слой на гърба и е предназначен за залепване върху ламинат, стъкло и метал.лките са с широчина 61 см. за да се получи точен размер - последната ролка е по-тясна.  - Ролките се лепят ръб до ръб -  без застъпване.