3D

Океански

Природа

Градове

Планински

Забавления

Моторни

Спортни

Животни

Арт

Мода

Детски

Природа - Плодове

- Арт Съчетание на Плодове
фототапети с природа, шарени фототапети, фототапети с растения, фототапети  за стена

Толкава много плодове и то толкова вкусни, а за бананите и черешите какво можем повече да искаме. Доброто разположение на плодовете едни спрямо други и цялата концепция на визията е убийствено красива. Фототапети от този вид са много подходящи за магазина или заведението Ви.

Фототапет много приятен за магазина Ви или заведението Ви. Ако го залепите на видно място можете да привлечете погледите и също така посещаемостта.
   Не че фототапета не става за вкъщи, но всеки фототапет си има своята цел и място.
ПОДОБНИ ФОТОТАПЕТИ

Златна Есен - фототапети с природа, фототапети с абстрактен дух Гъбките и Кивито - фототапети с плодове Смокинята - фототапети от близък план, фототапети със смукини, шарени фототапети Двете Чушки - фототапети с храни, фототапети със зеленчуци Резънчетата - фототапети с плодове, фототапети с лимони, фототапети с грейпфрут Сочните Череши - фототапети с добре узрели плодове, фототапети с еднообразни елементи, фототапети с череши Природен Екстракт - фототапети с хора, фототапети с мода, фототапети с плодове Стилна Трепеза - фототапети с плодове, фототапети с вино


ТАПЕТИТЕ СЕ ИЗРАБОТВАТ СПОРЕД ЖЕЛАНИЯ ОТ ВАС РАЗМЕР И МАТЕРИАЛ 
_____________________________________

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ

- Цената в сайта се калкулира автоматично за най-евтиния материал:    стандартна хартиена основа.

- Доставка до 5 работни дни

- Повърхността е матова, релефна, сатенена или гланцова, в зависимост от материала.

- Фототапетите са влагоустойчиви, но не водоустойчиви.

- Лепенето на фототапетите е според материала и съответнта инструкция.

____________________________________

МАТЕРИАЛИ:

- Мастила на водна основа - Предават отлично цветовите нюанси, много висока резолюция на изображението. Практически най-доброто съществуващо цветопренасяне. Изображенията напечатани с тях са чувствителни на намокряне. 

Стандартна хартиена основа Предназначена е за стени с гипсова шпакловка и гипсо картон, грундирани или боядисани еднократно с латекс. Подходящ за тапети с височина до 160 см. Добро възпроизвеждане на цветовете и ниска цена. Материалът се отпуска при намокряне, не може да бъде презалепен. Не понася мокрене или зацапване с лепило на лицевата страна.

Армирана релефна хартия Предназначена за същите стени, както и за лепене върху мазилка, фазер и други не синтетични, попиващи вода повърхности. Подходящ е за тапети с височина 270 - 300 см. Много добро възпроизвеждане на цветовете но висока цена. Материалът не се разкисва, по здрав е и може да бъде презалепен при грешки по време на монтажа. Не понася мокрене или зацапване с лепило на лицевата страна.

Фотохартия /сатен или гланц/  - Предназначена е за стени с гипсова шпакловка и гипсо картон, грундирани или боядисани еднократно с латекс. Подходящ за тапети с височина 270 - 300 см. Брилянтно възпроизвеждане на цветовете и поносима цена. Материалът не се разкисва, по здрав е и може да бъде презалепен при грешки по време на монтажа. Не понася мокрене или зацапване с лепило на лицевата страна.  

-  Самозалепващ винил Материал със самозалепващ слой на гърба. Предназначен за залепване върху латекс, ламинат, стъкло и метал. Много добро възпроизвеждане на цветовете и поносима цена. Не понася мокрене на лицевата страна.

Ролките са с широчина 61 см. /За фотохартията - 61 и 91 см./. За да се получи точен размер - последната ролка е по-тясна.  

Ролките се лепят ръб до ръб -  без застъпване.