3D

Океански

Природа

Градове

Планински

Забавления

Моторни

Спортни

Животни

Арт

Мода

Детски

Природа - Градини- Кралската Градина

фототапет, фототапети


-

Със своята неповторима красота фототапетът"Кралската Градина" ни завладява от пръв поглед. Съчетанията от красиви цветя и храстчета придават прелестта на картината. Пейзажът действа релаксиращо и е подходящ както за дома така и за офиса Ви.
ПОДОБНИ ФОТОТАПЕТИ

Пролетен Полъх - фототапети със зелена трева, фототапети с нежни цветя Жълта Прелест - свежи пролетни фототапети Изсъхналия Фонтан - Природни гледка за фототапети Сутрешни Лалета - фототапет с изключително свежо излъчване Японска Градина - фототапети с цветя


 
_____________________________________
ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ

- Доставка до 5 дни
- Повърхността е матова.
- Фототапетите са влагоустойчиви.
- Лепенето на фототапетите е по класическият начин - с намазване на лепило на гърба . ( с изкл. на винила )
- Ролките са с широчина 61 см. за да се получи точен размер - последната ролка е по-тясна.  - Ролките се лепят ръб до ръб -  без застъпване.
____________________________________

МАТЕРИАЛИ:

Стандартният материал е за стени с гипсова шпакловка и 

гипсо картон, грундирани или боядисани еднократно с латекс.
Премиум материалът може да бъдат залепен върху същите стеникакто и върху мазилка, фазер и други не синтетични, попиващи вода повърхности. Премиум материалът не се разкисва

по здрав е и може да бъде презалепен многократно при грешки 

по време на монтажа. 

Винилът е със самозалепващ слой на гърба и е предназначен за залепване върху ламинат, стъкло и метал.лките са с широчина 61 см. за да се получи точен размер - последната ролка е по-тясна.  - Ролките се лепят ръб до ръб -  без застъпване.