MURALINO - ФОТОТАПЕТИ Синьо Лятно Небе3D

Океански

Природа

Градове

Планински

Забавления

Моторни

Спортни

Животни

Арт

Мода

Детски

Природа - Цветя

- Синьо Лятно Небе
фототапети със слънце, фототапети арт, фототапети с цветя

Страхотен фототапет със синьо пъстро небе и красиви пролетни цветя. Мотивът на небето може да се използва за по-тъмни помещения в дома или офиса Ви.

Страхотен фототапет , ще е красив и в дома и в публично място. Можете да използаве мотива на небето, като начин за компенсиране на това, че в конкретната стая няма добър излаз към такова.
ПОДОБНИ ФОТОТАПЕТИ

Детска Игра - фототапети с цветя, фототапети с нежно излъчване, универсални фототапети Гъстата градина - фототапети с цвета, фототапети с шерени мотиви Неразцъфналите Лалета - фототапети с растения, фототапети с природни елементи Абтракни Цветя - фототапети с арт акцент, фототапети с растения, фототапети с абстракно усещане Греещите Цветя - фототапети с арт цветя, фототапети с дизайнерска визия Синьо Лято - фототапети и арт акцент, фототапети за офис, фототапети с пъстри цветове Розово-оранжевите цветя - фототапети с цветя, фототапети с природа Лека Ласка - фототапети с цветя, фототапети с растения


 
_____________________________________
ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ

- Доставка до 5 дни
- Повърхността е матова.
- Фототапетите са влагоустойчиви.
- Лепенето на фототапетите е по класическият начин - с намазване на лепило на гърба . ( с изкл. на винила )
- Ролките са с широчина 61 см. за да се получи точен размер - последната ролка е по-тясна.  - Ролките се лепят ръб до ръб -  без застъпване.
____________________________________

МАТЕРИАЛИ:

Стандартният материал е за стени с гипсова шпакловка и 

гипсо картон, грундирани или боядисани еднократно с латекс.
Премиум материалът може да бъдат залепен върху същите стеникакто и върху мазилка, фазер и други не синтетични, попиващи вода повърхности. Премиум материалът не се разкисва

по здрав е и може да бъде презалепен многократно при грешки 

по време на монтажа. 

Винилът е със самозалепващ слой на гърба и е предназначен за залепване върху ламинат, стъкло и метал.лките са с широчина 61 см. за да се получи точен размер - последната ролка е по-тясна.  - Ролките се лепят ръб до ръб -  без застъпване.