MURALINO - ФОТОТАПЕТИ Пролетни Ласки3D

Океански

Природа

Градове

Планински

Забавления

Моторни

Спортни

Животни

Арт

Мода

Детски

Природа - Цветя

- Пролетни Ласки
фототапети с цветя , фототапети с растения, фототапети за стена

Червеното определено хваща окото. Можете да си персонализирате фототапета като напишете нещо на него. Например : Спа комлеск SUN .фототапетът подхожда много добре за помещения с разчупен вид.

Подхожда добре в много помещения, естествено за да пасне добре фототапета е важно стаята да са леко разчупена.
ПОДОБНИ ФОТОТАПЕТИ

Под Цветчето - Детайлни фототапети, показващи ни цветя в близък план Юнска Утрин - фототапети с красиви цветя Любов от Зори - фототапети са сватбени помещения, романтични фототапети Оранжеви цветчета - фототапети с красиви цветя и листа, фототапети с растения Синьо Лятно Небе - фототапети със синьо пъстро небе, фототапети с цветя Червено-Жълто - фототапети с повтарящи се елементи, фототапети с романтичнет акцент, фототапети с цветя Летен Стил - фототапети с природа и растения Големия Слънчоглед - фототапети с пъсро небе, фототапети с гъста растителност, фототапети с природа


 
_____________________________________
ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ

- Доставка до 5 дни
- Повърхността е матова.
- Фототапетите са влагоустойчиви.
- Лепенето на фототапетите е по класическият начин - с намазване на лепило на гърба . ( с изкл. на винила )
- Ролките са с широчина 61 см. за да се получи точен размер - последната ролка е по-тясна.  - Ролките се лепят ръб до ръб -  без застъпване.
____________________________________

МАТЕРИАЛИ:

Стандартният материал е за стени с гипсова шпакловка и 

гипсо картон, грундирани или боядисани еднократно с латекс.
Премиум материалът може да бъдат залепен върху същите стеникакто и върху мазилка, фазер и други не синтетични, попиващи вода повърхности. Премиум материалът не се разкисва

по здрав е и може да бъде презалепен многократно при грешки 

по време на монтажа. 

Винилът е със самозалепващ слой на гърба и е предназначен за залепване върху ламинат, стъкло и метал.лките са с широчина 61 см. за да се получи точен размер - последната ролка е по-тясна.  - Ролките се лепят ръб до ръб -  без застъпване.