3D

Океански

Природа

Градове

Планински

Забавления

Моторни

Спортни

Животни

Арт

Мода

Детски

Планински - Пейзажи- Златната Поляна

фототапети с природа, фототапети с пейзажи


-

"Златната Поляна" на фототапет е прекрасно съчетание на тревиста местност и зелени борови гори на невисока планинска верига. Пастелните тонове на картината навяват тишина и спокойствие. Небето е осеяно с пъстри облачета. Фототапетът е подходящ за всяко помещение.

Златна ливада, която води до хълмистите части на планините е изобразена на фототапет.Планинския пейзаж е с спираща дъха панорама. Тревите се палят от топлата слънчева светлина и облаците над поляната са в интересни форми. Те напомнят на едно безкрайно море и далечните върхове на планините се открояват в жълто небе. Почитателите на запомнящи се и очарователни пейзажи с планини, ще бъдат очаровани от фототапета. Той е подходящ за всяко помещение.
ПОДОБНИ ФОТОТАПЕТИ

Безкрайни Върхове - фототапети с планини и пейзажи По Билото - фототапети със зимни планински гледки Далечния Снежен Връх - Планински фототапети от Америка Златната Поляна - панорамни фототапети с поляни Речна Линия - фототапети с наситени цветове и природни пейзажи


 
_____________________________________
ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ

- Доставка до 5 дни
- Повърхността е матова.
- Фототапетите са влагоустойчиви.
- Лепенето на фототапетите е по класическият начин - с намазване на лепило на гърба . ( с изкл. на винила )
- Ролките са с широчина 61 см. за да се получи точен размер - последната ролка е по-тясна.  - Ролките се лепят ръб до ръб -  без застъпване.
____________________________________

МАТЕРИАЛИ:

Стандартният материал е за стени с гипсова шпакловка и 

гипсо картон, грундирани или боядисани еднократно с латекс.
Премиум материалът може да бъдат залепен върху същите стеникакто и върху мазилка, фазер и други не синтетични, попиващи вода повърхности. Премиум материалът не се разкисва

по здрав е и може да бъде презалепен многократно при грешки 

по време на монтажа. 

Винилът е със самозалепващ слой на гърба и е предназначен за залепване върху ламинат, стъкло и метал.лките са с широчина 61 см. за да се получи точен размер - последната ролка е по-тясна.  - Ролките се лепят ръб до ръб -  без застъпване.