3D

Океански

Природа

Градове

Планински

Забавления

Моторни

Спортни

Животни

Арт

Мода

Детски

Планински - Пейзажи

- Златната Поляна
фототапети с природа, фототапети с пейзажи

"Златната Поляна" на фототапет е прекрасно съчетание на тревиста местност и зелени борови гори на невисока планинска верига. Пастелните тонове на картината навяват тишина и спокойствие. Небето е осеяно с пъстри облачета. Фототапетът е подходящ за всяко помещение.

Златна ливада, която води до хълмистите части на планините е изобразена на фототапет.Планинския пейзаж е с спираща дъха панорама. Тревите се палят от топлата слънчева светлина и облаците над поляната са в интересни форми. Те напомнят на едно безкрайно море и далечните върхове на планините се открояват в жълто небе. Почитателите на запомнящи се и очарователни пейзажи с планини, ще бъдат очаровани от фототапета. Той е подходящ за всяко помещение.
ПОДОБНИ ФОТОТАПЕТИ

Самотното Дърво на Хълма - фототапети с поляни и растения Златната Поляна - панорамни фототапети с поляни Сомотната Уютна Къща - фототапети с постройки в планината Зимен Хълм - планини и хълмове на фототапети Върха до Фермата - фототапети с природни красоти Семейната Вила - панорамни фототапети с остри върхове Свежия Пейзаж - фототапети със семпъл планински вид Наклонен Път - пейзажи и природни красоти на фототапети


ТАПЕТИТЕ СЕ ИЗРАБОТВАТ СПОРЕД ЖЕЛАНИЯ ОТ ВАС РАЗМЕР И МАТЕРИАЛ 
_____________________________________

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ

- Цената в сайта се калкулира автоматично за най-евтиния материал:    стандартна хартиена основа.

- Доставка до 5 работни дни

- Повърхността е матова, релефна, сатенена или гланцова, в зависимост от материала.

- Фототапетите са влагоустойчиви, но не водоустойчиви.

- Лепенето на фототапетите е според материала и съответнта инструкция.

____________________________________

МАТЕРИАЛИ:

- Мастила на водна основа - Предават отлично цветовите нюанси, много висока резолюция на изображението. Практически най-доброто съществуващо цветопренасяне. Изображенията напечатани с тях са чувствителни на намокряне. 

Стандартна хартиена основа Предназначена е за стени с гипсова шпакловка и гипсо картон, грундирани или боядисани еднократно с латекс. Подходящ за тапети с височина до 160 см. Добро възпроизвеждане на цветовете и ниска цена. Материалът се отпуска при намокряне, не може да бъде презалепен. Не понася мокрене или зацапване с лепило на лицевата страна.

Армирана релефна хартия Предназначена за същите стени, както и за лепене върху мазилка, фазер и други не синтетични, попиващи вода повърхности. Подходящ е за тапети с височина 270 - 300 см. Много добро възпроизвеждане на цветовете но висока цена. Материалът не се разкисва, по здрав е и може да бъде презалепен при грешки по време на монтажа. Не понася мокрене или зацапване с лепило на лицевата страна.

Фотохартия /сатен или гланц/  - Предназначена е за стени с гипсова шпакловка и гипсо картон, грундирани или боядисани еднократно с латекс. Подходящ за тапети с височина 270 - 300 см. Брилянтно възпроизвеждане на цветовете и поносима цена. Материалът не се разкисва, по здрав е и може да бъде презалепен при грешки по време на монтажа. Не понася мокрене или зацапване с лепило на лицевата страна.  

-  Самозалепващ винил Материал със самозалепващ слой на гърба. Предназначен за залепване върху латекс, ламинат, стъкло и метал. Много добро възпроизвеждане на цветовете и поносима цена. Не понася мокрене на лицевата страна.

Ролките са с широчина 61 см. /За фотохартията - 61 и 91 см./. За да се получи точен размер - последната ролка е по-тясна.  

Ролките се лепят ръб до ръб -  без застъпване.