3D

Океански

Природа

Градове

Планински

Забавления

Моторни

Спортни

Животни

Арт

Мода

Детски

Планински - Пейзажи

- Тревистия Склон
фототапети с природа, фототапети с планини

Тревист полегат Склон с оцветени в есенни краски дървета се гушат в подножието на висока планина. Острите върхове се издигат високо в лазурното синьо небе. Панорамната гледка е една фантазия не само за алпинистите, но и за хората, обожаващи алпийската природа. Пейзажните фототапети са подходящи за всяко помещение.

Тревист склон с цветни дървета в червено, оранжево и тъмно зелено е в предната част на планински фототапет. Склонът е стръмен и с ярки треви и има масивни високи планини до него. Планините са с остри върхове, които се издигат високо в небето, то е ясно и синьо. Планините са чудесни за катерене. Изкачването на тези стръмни склонове ще бъде предизвикателство дори за най-смелите алпинисти. Панорамната гледка ще е една фантазия не само за алпинистите, но и за хората, които обожават природата. Пейзажните фототапети са подходящи за всяко помещение.
ПОДОБНИ ФОТОТАПЕТИ

Езерото в Долината - Населени места в планини на фототапети Есенно Дърво - Есенни фототапети Златната Поляна - панорамни фототапети с поляни Лилавия Планински Залез - фототапети с панорами на залез слънце Снежна Ваканция - фототапети с природа Далечния Снежен Връх - Планински фототапети от Америка Есенен Път - фототапети с сезони Изсъхнала Трева - планински есенни фототапети


ТАПЕТИТЕ СЕ ИЗРАБОТВАТ СПОРЕД ЖЕЛАНИЯ ОТ ВАС РАЗМЕР И МАТЕРИАЛ 
_____________________________________

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ

- Цената в сайта се калкулира автоматично за най-евтиния материал:    стандартна хартиена основа.

- Доставка до 5 работни дни

- Повърхността е матова, релефна, сатенена или гланцова, в зависимост от материала.

- Фототапетите са влагоустойчиви, но не водоустойчиви.

- Лепенето на фототапетите е според материала и съответнта инструкция.

____________________________________

МАТЕРИАЛИ:

- Мастила на водна основа - Предават отлично цветовите нюанси, много висока резолюция на изображението. Практически най-доброто съществуващо цветопренасяне. Изображенията напечатани с тях са чувствителни на намокряне. 

Стандартна хартиена основа Предназначена е за стени с гипсова шпакловка и гипсо картон, грундирани или боядисани еднократно с латекс. Подходящ за тапети с височина до 160 см. Добро възпроизвеждане на цветовете и ниска цена. Материалът се отпуска при намокряне, не може да бъде презалепен. Не понася мокрене или зацапване с лепило на лицевата страна.

Армирана релефна хартия Предназначена за същите стени, както и за лепене върху мазилка, фазер и други не синтетични, попиващи вода повърхности. Подходящ е за тапети с височина 270 - 300 см. Много добро възпроизвеждане на цветовете но висока цена. Материалът не се разкисва, по здрав е и може да бъде презалепен при грешки по време на монтажа. Не понася мокрене или зацапване с лепило на лицевата страна.

Фотохартия /сатен или гланц/  - Предназначена е за стени с гипсова шпакловка и гипсо картон, грундирани или боядисани еднократно с латекс. Подходящ за тапети с височина 270 - 300 см. Брилянтно възпроизвеждане на цветовете и поносима цена. Материалът не се разкисва, по здрав е и може да бъде презалепен при грешки по време на монтажа. Не понася мокрене или зацапване с лепило на лицевата страна.  

-  Самозалепващ винил Материал със самозалепващ слой на гърба. Предназначен за залепване върху латекс, ламинат, стъкло и метал. Много добро възпроизвеждане на цветовете и поносима цена. Не понася мокрене на лицевата страна.

Ролките са с широчина 61 см. /За фотохартията - 61 и 91 см./. За да се получи точен размер - последната ролка е по-тясна.  

Ролките се лепят ръб до ръб -  без застъпване.