3D

Океански

Природа

Градове

Планински

Забавления

Моторни

Спортни

Животни

Арт

Мода

Детски

Планински - Пейзажи- Тревистия Склон

фототапети с природа, фототапети с планини


-

Тревист полегат Склон с оцветени в есенни краски дървета се гушат в подножието на висока планина. Острите върхове се издигат високо в лазурното синьо небе. Панорамната гледка е една фантазия не само за алпинистите, но и за хората, обожаващи алпийската природа. Пейзажните фототапети са подходящи за всяко помещение.

Тревист склон с цветни дървета в червено, оранжево и тъмно зелено е в предната част на планински фототапет. Склонът е стръмен и с ярки треви и има масивни високи планини до него. Планините са с остри върхове, които се издигат високо в небето, то е ясно и синьо. Планините са чудесни за катерене. Изкачването на тези стръмни склонове ще бъде предизвикателство дори за най-смелите алпинисти. Панорамната гледка ще е една фантазия не само за алпинистите, но и за хората, които обожават природата. Пейзажните фототапети са подходящи за всяко помещение.
ПОДОБНИ ФОТОТАПЕТИ

През Планината - Есенни фототапети Пожълтелите Листа - пейзажи и планини на фототапети Първа Пролет - фототапети с настъпването на Пролетта Върха до Фермата - фототапети с природни красоти Безкрайни Върхове - фототапети с планини и пейзажи


 
_____________________________________
ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ

- Доставка до 5 дни
- Повърхността е матова.
- Фототапетите са влагоустойчиви.
- Лепенето на фототапетите е по класическият начин - с намазване на лепило на гърба . ( с изкл. на винила )
- Ролките са с широчина 61 см. за да се получи точен размер - последната ролка е по-тясна.  - Ролките се лепят ръб до ръб -  без застъпване.
____________________________________

МАТЕРИАЛИ:

Стандартният материал е за стени с гипсова шпакловка и 

гипсо картон, грундирани или боядисани еднократно с латекс.
Премиум материалът може да бъдат залепен върху същите стеникакто и върху мазилка, фазер и други не синтетични, попиващи вода повърхности. Премиум материалът не се разкисва

по здрав е и може да бъде презалепен многократно при грешки 

по време на монтажа. 

Винилът е със самозалепващ слой на гърба и е предназначен за залепване върху ламинат, стъкло и метал.лките са с широчина 61 см. за да се получи точен размер - последната ролка е по-тясна.  - Ролките се лепят ръб до ръб -  без застъпване.