MURALINO - ФОТОТАПЕТИ Обширен Връх3D

Океански

Природа

Градове

Планински

Забавления

Моторни

Спортни

Животни

Арт

Мода

Детски

Планински - Залези

- Обширен Връх
фототапети, фототапети с планина и върхове

Обширен връх огрян от слънцето на фототапет. В подножието на планината все още се белее снежна покривка. Върхът е покрит с оскъдна растителност. Красотата на пейзажа е подсилена от ведро синьото небе. Фототапетът е подходящ за хора, обичащи девствената природа.
ПОДОБНИ ФОТОТАПЕТИ

Пронизващо Слънце - фототапети с вода е небе Плодородна Почва - фототапети с растения Вълнисти Върхове - фототапет с много върхове при северен изгрев Хоризонта - фототапети с мощна природна гледка Слънце Над Планинските Хълмове - фототапет с залези и планини Дълъг Облак - фототапети с красиви облачни пейзажи Скритото Слънце - Фототапетите със залез са идеална комбинация за интериор с повечко дървени мебели. Северен Залез - Фототапет с небесен залез и долина заснет от хижа Гордън


 
_____________________________________
ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ

- Доставка до 5 дни
- Повърхността е матова.
- Фототапетите са влагоустойчиви.
- Лепенето на фототапетите е по класическият начин - с намазване на лепило на гърба . ( с изкл. на винила )
- Ролките са с широчина 61 см. за да се получи точен размер - последната ролка е по-тясна.  - Ролките се лепят ръб до ръб -  без застъпване.
____________________________________

МАТЕРИАЛИ:

Стандартният материал е за стени с гипсова шпакловка и 

гипсо картон, грундирани или боядисани еднократно с латекс.
Премиум материалът може да бъдат залепен върху същите стеникакто и върху мазилка, фазер и други не синтетични, попиващи вода повърхности. Премиум материалът не се разкисва

по здрав е и може да бъде презалепен многократно при грешки 

по време на монтажа. 

Винилът е със самозалепващ слой на гърба и е предназначен за залепване върху ламинат, стъкло и метал.лките са с широчина 61 см. за да се получи точен размер - последната ролка е по-тясна.  - Ролките се лепят ръб до ръб -  без застъпване.