MURALINO - ФОТОТАПЕТИ Осветен Връх3D

Океански

Природа

Градове

Планински

Забавления

Моторни

Спортни

Животни

Арт

Мода

Детски

Планински - Залези

- Осветен Връх
фототапет с планина и залез

Висока планина огряна от залязващото слънце.Осветеният връх придава допълнителна красота на пейзажа. По склоновете на планината все още се белее сняг. Суровата природа на фототапет е подходяща за хората обичащи зимни пейзажи.
ПОДОБНИ ФОТОТАПЕТИ

Безводна Планина - Семпли пейзажи като фототапет Сутрешен Смок - Размити и мъгливи фототапети с панорама Обширен Връх - Природен пейзаж за фототапет Могъщия Залез с Облаците - Небесни пейзажи за фототапет Скритото Слънце - Фототапетите със залез са идеална комбинация за интериор с повечко дървени мебели. Хоризонта - фототапети с мощна природна гледка Лозова Долина - фототапети с плодороден и планински акцент Осветен Връх - фототапети със сурова природа


 
_____________________________________
ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ

- Доставка до 5 дни
- Повърхността е матова.
- Фототапетите са влагоустойчиви.
- Лепенето на фототапетите е по класическият начин - с намазване на лепило на гърба . ( с изкл. на винила )
- Ролките са с широчина 61 см. за да се получи точен размер - последната ролка е по-тясна.  - Ролките се лепят ръб до ръб -  без застъпване.
____________________________________

МАТЕРИАЛИ:

Стандартният материал е за стени с гипсова шпакловка и 

гипсо картон, грундирани или боядисани еднократно с латекс.
Премиум материалът може да бъдат залепен върху същите стеникакто и върху мазилка, фазер и други не синтетични, попиващи вода повърхности. Премиум материалът не се разкисва

по здрав е и може да бъде презалепен многократно при грешки 

по време на монтажа. 

Винилът е със самозалепващ слой на гърба и е предназначен за залепване върху ламинат, стъкло и метал.лките са с широчина 61 см. за да се получи точен размер - последната ролка е по-тясна.  - Ролките се лепят ръб до ръб -  без застъпване.