MURALINO - ФОТОТАПЕТИ Пустинен Залез3D

Океански

Природа

Градове

Планински

Забавления

Моторни

Спортни

Животни

Арт

Мода

Детски

Планински - Залези

- Пустинен Залез
фототапет за стена с пустиня

фототапет с пустиня. На където и да погледнеш пясъци, огряни от залязващото слънце на хоризонта. Огнено червено небе в далечината контрастира с тъмните вече облаци. Картината действа релаксиращо и е подходяща за дома или офиса Ви.
ПОДОБНИ ФОТОТАПЕТИ

Червена Зима - фототапет с пейзаж на Балканите Красивия Хоризонт - фототапети с Европейски изгледи Жълтото Отражение - Планински залези за фототапети Безмилостна Природа - фототапети с върхове и залез Безводна Планина - Семпли пейзажи като фототапет Красив Северен Залез - фототапети със природа Житата - растения и природа на фототапети Вълнисти Върхове - фототапет с много върхове при северен изгрев


 
_____________________________________
ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ

- Доставка до 5 дни
- Повърхността е матова.
- Фототапетите са влагоустойчиви.
- Лепенето на фототапетите е по класическият начин - с намазване на лепило на гърба . ( с изкл. на винила )
- Ролките са с широчина 61 см. за да се получи точен размер - последната ролка е по-тясна.  - Ролките се лепят ръб до ръб -  без застъпване.
____________________________________

МАТЕРИАЛИ:

Стандартният материал е за стени с гипсова шпакловка и 

гипсо картон, грундирани или боядисани еднократно с латекс.
Премиум материалът може да бъдат залепен върху същите стеникакто и върху мазилка, фазер и други не синтетични, попиващи вода повърхности. Премиум материалът не се разкисва

по здрав е и може да бъде презалепен многократно при грешки 

по време на монтажа. 

Винилът е със самозалепващ слой на гърба и е предназначен за залепване върху ламинат, стъкло и метал.лките са с широчина 61 см. за да се получи точен размер - последната ролка е по-тясна.  - Ролките се лепят ръб до ръб -  без застъпване.