MURALINO - ФОТОТАПЕТИ Снежни Брези3D

Океански

Природа

Градове

Планински

Забавления

Моторни

Спортни

Животни

Арт

Мода

Детски

Планински - Гори

- Снежни Брези
фототапети с гора, снежни пейзажи фототапети

На вниманието на любителите на зимни пейзажи е брезова горичка . Земята е покрита със сняг. Наоколо цари тишина и спокойствие. Върховете на снежните брези са огряни от зимното слънце. фототапетът е подходящ за планински вили и офиси.
ПОДОБНИ ФОТОТАПЕТИ

Есенна горичка - Фотатпет с нежни брези през есенния сезон Слънчевите Брези - фототапети с горски и планински изгледи Алея от Есенни Листа - фототапети с есенни панорами Масивното Дърво - фототапети с интересни дървета Беседа до Реката - релаксиращи и отпускащи фототапети с пейзажи и гори Романтична Алея - фототапети с гора Мощните Стебла - фототапети с гора Стеблата в Гората - загадъчни фототапети с арт изпипване


 
_____________________________________
ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ

- Доставка до 5 дни
- Повърхността е матова.
- Фототапетите са влагоустойчиви.
- Лепенето на фототапетите е по класическият начин - с намазване на лепило на гърба . ( с изкл. на винила )
- Ролките са с широчина 61 см. за да се получи точен размер - последната ролка е по-тясна.  - Ролките се лепят ръб до ръб -  без застъпване.
____________________________________

МАТЕРИАЛИ:

Стандартният материал е за стени с гипсова шпакловка и 

гипсо картон, грундирани или боядисани еднократно с латекс.
Премиум материалът може да бъдат залепен върху същите стеникакто и върху мазилка, фазер и други не синтетични, попиващи вода повърхности. Премиум материалът не се разкисва

по здрав е и може да бъде презалепен многократно при грешки 

по време на монтажа. 

Винилът е със самозалепващ слой на гърба и е предназначен за залепване върху ламинат, стъкло и метал.лките са с широчина 61 см. за да се получи точен размер - последната ролка е по-тясна.  - Ролките се лепят ръб до ръб -  без застъпване.