3D

Океански

Природа

Градове

Планински

Забавления

Моторни

Спортни

Животни

Арт

Мода

Детски

-- Стилен Град

фототапети с градове в планина


-

Стилен град на брега на голяма река. Мост с красиви орнаменти свързва двата бряга. От фототапета лъха красота и изящество на постройките. Пейзажът действа релаксиращо и е подходящ за Вашия дом или офис.
ПОДОБНИ ФОТОТАПЕТИ

Малкото Островче - Природни фототапет с острови насред река Сивата Почва - фототапети с растения и природа Дървения Мост - Постройки на скали в планината за фототапети Водопада от Близо - Горски фототапети с есен Изоставената Крепост - фототапети с постройки до брегове


 
_____________________________________
ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ

- Доставка до 5 дни
- Повърхността е матова.
- Фототапетите са влагоустойчиви.
- Лепенето на фототапетите е по класическият начин - с намазване на лепило на гърба . ( с изкл. на винила )
- Ролките са с широчина 61 см. за да се получи точен размер - последната ролка е по-тясна.  - Ролките се лепят ръб до ръб -  без застъпване.
____________________________________

МАТЕРИАЛИ:

Стандартният материал е за стени с гипсова шпакловка и 

гипсо картон, грундирани или боядисани еднократно с латекс.
Премиум материалът може да бъдат залепен върху същите стеникакто и върху мазилка, фазер и други не синтетични, попиващи вода повърхности. Премиум материалът не се разкисва

по здрав е и може да бъде презалепен многократно при грешки 

по време на монтажа. 

Винилът е със самозалепващ слой на гърба и е предназначен за залепване върху ламинат, стъкло и метал.лките са с широчина 61 см. за да се получи точен размер - последната ролка е по-тясна.  - Ролките се лепят ръб до ръб -  без застъпване.