MURALINO - ФОТОТАПЕТИ В Аляска3D

Океански

Природа

Градове

Планински

Забавления

Моторни

Спортни

Животни

Арт

Мода

Детски

Планински - Водопади и реки

- В Аляска
фототапет с водопад, фототапет по поръчка

Чиста девствена природа в Аляска на фототапет грабва вниманието ни от пръв поглед. Много красота има в падащата от високата скала река. Пейзажът е подсилен от намиращата се наблизо иглолистна гора. Съчетание от чист въздух, бистра вода и девствена природа прави мястото любима дестинация на много туристи. Фототапетът е подходящ за дома или офиса Ви.

Мощен и селен акцент на пейзаж във фототапет
ПОДОБНИ ФОТОТАПЕТИ

В Аляска - Простичък фототапет с чиста природа До Езерото и Дървото - планински пейзажи като фототапети Малката Река - фототапети с пейзажи с реки и долини Златна Есен - Златни листа на фототапет с планински водопад Малък Поток - Шарени фототапети с есенен акцент и малък поток Цветен Ручей - фототапети с цветя и шарено излъчване Хижата до Езерото - Фототапети с приветлив вид Планинско Селище - фототапети с уютен акцент и природен пейзаж


 
_____________________________________
ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ

- Доставка до 5 дни
- Повърхността е матова.
- Фототапетите са влагоустойчиви.
- Лепенето на фототапетите е по класическият начин - с намазване на лепило на гърба . ( с изкл. на винила )
- Ролките са с широчина 61 см. за да се получи точен размер - последната ролка е по-тясна.  - Ролките се лепят ръб до ръб -  без застъпване.
____________________________________

МАТЕРИАЛИ:

Стандартният материал е за стени с гипсова шпакловка и 

гипсо картон, грундирани или боядисани еднократно с латекс.
Премиум материалът може да бъдат залепен върху същите стеникакто и върху мазилка, фазер и други не синтетични, попиващи вода повърхности. Премиум материалът не се разкисва

по здрав е и може да бъде презалепен многократно при грешки 

по време на монтажа. 

Винилът е със самозалепващ слой на гърба и е предназначен за залепване върху ламинат, стъкло и метал.лките са с широчина 61 см. за да се получи точен размер - последната ролка е по-тясна.  - Ролките се лепят ръб до ръб -  без застъпване.