MURALINO - ФОТОТАПЕТИ Мрачен Водопад3D

Океански

Природа

Градове

Планински

Забавления

Моторни

Спортни

Животни

Арт

Мода

Детски

Планински - Водопади и реки

- Мрачен Водопад
фототапет за стена

Бистра река преминава през причудливи камъни. Мрачният Водопад на фона на небе , покрито с тъмни облаци ще се хареса на по-авантюристични хора. фототапетът е подходящ за Вашия дом или офис.
ПОДОБНИ ФОТОТАПЕТИ

До Реката - Силно акцентирани фототапеит върху уютната и приятна визия Амазонска Красота - фототапети с природа Огромната Скала в Реката - фототапети с природа Широко Разделен - планински фототапети Обратен Завой в Планината - панорамни фототапети с интересен мотив Чиста Вода - Фототапет с дива природа и растения Златна Есен - Златни листа на фототапет с планински водопад Светлите Скали - фототапети с еднообразен цвят и тон


 
_____________________________________
ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ

- Доставка до 5 дни
- Повърхността е матова.
- Фототапетите са влагоустойчиви.
- Лепенето на фототапетите е по класическият начин - с намазване на лепило на гърба . ( с изкл. на винила )
- Ролките са с широчина 61 см. за да се получи точен размер - последната ролка е по-тясна.  - Ролките се лепят ръб до ръб -  без застъпване.
____________________________________

МАТЕРИАЛИ:

Стандартният материал е за стени с гипсова шпакловка и 

гипсо картон, грундирани или боядисани еднократно с латекс.
Премиум материалът може да бъдат залепен върху същите стеникакто и върху мазилка, фазер и други не синтетични, попиващи вода повърхности. Премиум материалът не се разкисва

по здрав е и може да бъде презалепен многократно при грешки 

по време на монтажа. 

Винилът е със самозалепващ слой на гърба и е предназначен за залепване върху ламинат, стъкло и метал.лките са с широчина 61 см. за да се получи точен размер - последната ролка е по-тясна.  - Ролките се лепят ръб до ръб -  без застъпване.