3D

Океански

Природа

Градове

Планински

Забавления

Моторни

Спортни

Животни

Арт

Мода

Детски

Планински - Водопади и реки- Градско Езеро

фототапети с природа


-

Красиво градско езеро на фототапет. Стройни брезички с пожълтели листа на самия му бряг . В градския парк се виждат и вечнозелени иглолистни дървета и храсти. Красивият пейзаж на Градското езеро е подсилен с лазурно синьо небе,с причудливи бели облаци. Умерен фототапет с релаксиращо действие, подходящ за дома или офиса Ви.

Умерен фототапет с релаксиращо въздействие
ПОДОБНИ ФОТОТАПЕТИ

Канадски Бряг - планински фототапет от Канада Отражение  - фототапети със малки населени места до езера и реки Цветен Поток - фототапети с много цветя и растения Селище в Канада - Канадски фототапети с планини и реки Разчепения Водопад - Фототапет предназначен най-вече за всекидневна


 
_____________________________________
ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ

- Доставка до 5 дни
- Повърхността е матова.
- Фототапетите са влагоустойчиви.
- Лепенето на фототапетите е по класическият начин - с намазване на лепило на гърба . ( с изкл. на винила )
- Ролките са с широчина 61 см. за да се получи точен размер - последната ролка е по-тясна.  - Ролките се лепят ръб до ръб -  без застъпване.
____________________________________

МАТЕРИАЛИ:

Стандартният материал е за стени с гипсова шпакловка и 

гипсо картон, грундирани или боядисани еднократно с латекс.
Премиум материалът може да бъдат залепен върху същите стеникакто и върху мазилка, фазер и други не синтетични, попиващи вода повърхности. Премиум материалът не се разкисва

по здрав е и може да бъде презалепен многократно при грешки 

по време на монтажа. 

Винилът е със самозалепващ слой на гърба и е предназначен за залепване върху ламинат, стъкло и метал.лките са с широчина 61 см. за да се получи точен размер - последната ролка е по-тясна.  - Ролките се лепят ръб до ръб -  без застъпване.