MURALINO - ФОТОТАПЕТИ Цветен Поток3D

Океански

Природа

Градове

Планински

Забавления

Моторни

Спортни

Животни

Арт

Мода

Детски

Планински - Водопади и реки

- Цветен Поток
фототапет с цветя, фототапети с водопад

От двете страни на планинско поточе цъфтят приказно красиви екзотични цветя. Неповторимата красота на фототапета "Цветен Поток" действа релаксиращо и е подходящ за детската стая във Вашия дом.
ПОДОБНИ ФОТОТАПЕТИ

Скалиста Местност - фототапети за стена с пейзажи в планини Отражение  - фототапети със малки населени места до езера и реки Цветен Поток - фототапети с много цветя и растения Речен Завой - Частично осветен от слънцето пейзаж на фототапет Исторически Бряг - фототапети с реки и езера до исторически градове Широкия Водопад - фототапети с дървета и растения до река Водопада от Близо - Горски фототапети с есен Малък Поток - Шарени фототапети с есенен акцент и малък поток


 
_____________________________________
ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ

- Доставка до 5 дни
- Повърхността е матова.
- Фототапетите са влагоустойчиви.
- Лепенето на фототапетите е по класическият начин - с намазване на лепило на гърба . ( с изкл. на винила )
- Ролките са с широчина 61 см. за да се получи точен размер - последната ролка е по-тясна.  - Ролките се лепят ръб до ръб -  без застъпване.
____________________________________

МАТЕРИАЛИ:

Стандартният материал е за стени с гипсова шпакловка и 

гипсо картон, грундирани или боядисани еднократно с латекс.
Премиум материалът може да бъдат залепен върху същите стеникакто и върху мазилка, фазер и други не синтетични, попиващи вода повърхности. Премиум материалът не се разкисва

по здрав е и може да бъде презалепен многократно при грешки 

по време на монтажа. 

Винилът е със самозалепващ слой на гърба и е предназначен за залепване върху ламинат, стъкло и метал.лките са с широчина 61 см. за да се получи точен размер - последната ролка е по-тясна.  - Ролките се лепят ръб до ръб -  без застъпване.