MURALINO - ФОТОТАПЕТИ Широко Разделен3D

Океански

Природа

Градове

Планински

Забавления

Моторни

Спортни

Животни

Арт

Мода

Детски

Планински - Водопади и реки

- Широко Разделен
фототапети с реки, фототапети с водопади

Девствена гора до високопланинско езеро.Широко разделен водопад придава екзотичност на пейзажа. Картината навява тишина и спокойствие и е подходяща за дома или офиса Ви.
ПОДОБНИ ФОТОТАПЕТИ

Голямото Село - фототапети с планина и постройки Мрачен Водопад - тъмни фототапети с небе и природа Червената Лодка - Фототапети запълни със мотиви и природно съдържание Чиста Вода - Фототапет с дива природа и растения Бързо Течение - Пейзажи на Фототапет с речни водопади Разчепения Водопад - Фототапет предназначен най-вече за всекидневна През Джунглата - Ще се радвате доста на такъв фототапет съчетан със свеж интериор Златна Есен - Златни листа на фототапет с планински водопад


 
_____________________________________
ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ

- Доставка до 5 дни
- Повърхността е матова.
- Фототапетите са влагоустойчиви.
- Лепенето на фототапетите е по класическият начин - с намазване на лепило на гърба . ( с изкл. на винила )
- Ролките са с широчина 61 см. за да се получи точен размер - последната ролка е по-тясна.  - Ролките се лепят ръб до ръб -  без застъпване.
____________________________________

МАТЕРИАЛИ:

Стандартният материал е за стени с гипсова шпакловка и 

гипсо картон, грундирани или боядисани еднократно с латекс.
Премиум материалът може да бъдат залепен върху същите стеникакто и върху мазилка, фазер и други не синтетични, попиващи вода повърхности. Премиум материалът не се разкисва

по здрав е и може да бъде презалепен многократно при грешки 

по време на монтажа. 

Винилът е със самозалепващ слой на гърба и е предназначен за залепване върху ламинат, стъкло и метал.лките са с широчина 61 см. за да се получи точен размер - последната ролка е по-тясна.  - Ролките се лепят ръб до ръб -  без застъпване.