MURALINO - ФОТОТАПЕТИ Широкия Водопад3D

Океански

Природа

Градове

Планински

Забавления

Моторни

Спортни

Животни

Арт

Мода

Детски

Планински - Водопади и реки

- Широкия Водопад
фототапети с реки

Девствена природа на фототапет с красив широк водопад. Целият пейзаж действа отморяващо и е подходящ както за дома,така и за Вашия офис.
ПОДОБНИ ФОТОТАПЕТИ

Бързо Течение - Пейзажи на Фототапет с речни водопади Голямото Село - фототапети с планина и постройки Хижата до Езерото - Фототапети с приветлив вид Малката Крепост - фототапети с къщи до езера Широкия Водопад - фототапети с дървета и растения до река През Есенните Гори - Жълто-охрави фототапети с водопад Златна Есен - Златни листа на фототапет с планински водопад Скалиста Местност - фототапети за стена с пейзажи в планини


 
_____________________________________
ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ

- Доставка до 5 дни
- Повърхността е матова.
- Фототапетите са влагоустойчиви.
- Лепенето на фототапетите е по класическият начин - с намазване на лепило на гърба . ( с изкл. на винила )
- Ролките са с широчина 61 см. за да се получи точен размер - последната ролка е по-тясна.  - Ролките се лепят ръб до ръб -  без застъпване.
____________________________________

МАТЕРИАЛИ:

Стандартният материал е за стени с гипсова шпакловка и 

гипсо картон, грундирани или боядисани еднократно с латекс.
Премиум материалът може да бъдат залепен върху същите стеникакто и върху мазилка, фазер и други не синтетични, попиващи вода повърхности. Премиум материалът не се разкисва

по здрав е и може да бъде презалепен многократно при грешки 

по време на монтажа. 

Винилът е със самозалепващ слой на гърба и е предназначен за залепване върху ламинат, стъкло и метал.лките са с широчина 61 см. за да се получи точен размер - последната ролка е по-тясна.  - Ролките се лепят ръб до ръб -  без застъпване.