3D

Океански

Природа

Градове

Планински

Забавления

Моторни

Спортни

Животни

Арт

Мода

Детски

Планински - Водопади и реки- Обратен Завой в Планината

фототапет с река, фототапети с реки


-

Панорамен фототапет с интересен мотив.Неголяма река прави обратен завой в планината. Пролет е . Склоновете са покрити със зеленина на фона на лазурното синьо небе с бели облачета. Фототапетът грабва вниманието ни от пръв поглед и е подходящ за дома или офиса Ви.
ПОДОБНИ ФОТОТАПЕТИ

Стръмното Било - Красиви изгледи и изображения с планина и водопад за фототапет Градско Езеро - Фототапети с природни пейзажи с растителност, дървета и вода Стилен Град - фототапети с гипсови и бетонени украшения по градски постройки Мрачен Водопад - тъмни фототапети с небе и природа Дървения Мост - Постройки на скали в планината за фототапети


 
_____________________________________
ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ

- Доставка до 5 дни
- Повърхността е матова.
- Фототапетите са влагоустойчиви.
- Лепенето на фототапетите е по класическият начин - с намазване на лепило на гърба . ( с изкл. на винила )
- Ролките са с широчина 61 см. за да се получи точен размер - последната ролка е по-тясна.  - Ролките се лепят ръб до ръб -  без застъпване.
____________________________________

МАТЕРИАЛИ:

Стандартният материал е за стени с гипсова шпакловка и 

гипсо картон, грундирани или боядисани еднократно с латекс.
Премиум материалът може да бъдат залепен върху същите стеникакто и върху мазилка, фазер и други не синтетични, попиващи вода повърхности. Премиум материалът не се разкисва

по здрав е и може да бъде презалепен многократно при грешки 

по време на монтажа. 

Винилът е със самозалепващ слой на гърба и е предназначен за залепване върху ламинат, стъкло и метал.лките са с широчина 61 см. за да се получи точен размер - последната ролка е по-тясна.  - Ролките се лепят ръб до ръб -  без застъпване.