MURALINO - ФОТОТАПЕТИ Езеро Нокон3D

Океански

Природа

Градове

Планински

Забавления

Моторни

Спортни

Животни

Арт

Мода

Детски

Планински - Водопади и реки

- Езеро Нокон
фототапет с езеро

Голямо и спокойно езеро високо в планината. В бистрите води на езерото Нокон се оглеждат красивите елхи на брега му. В далечината се виждат покритите със сняг планински върхове. Картината действа релаксиращо и е подходяща за любителите на високопланински пейзажи.
ПОДОБНИ ФОТОТАПЕТИ

Малък Поток - Шарени фототапети с есенен акцент и малък поток Корените Във Реката - фототапети с тъмен вид и красиви дървета Дървения Мост - Постройки на скали в планината за фототапети Поток от Амазонка - Дизайнерски фототапет с допълнителна преработка Малката Крепост - фототапети с къщи до езера Чудат Водопад - Фототапет с малки водопади във Франция Малкото Островче - Природни фототапет с острови насред река Залязващо Слънце - Пъстри пейзажи за фототапети


 
_____________________________________
ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ

- Доставка до 5 дни
- Повърхността е матова.
- Фототапетите са влагоустойчиви.
- Лепенето на фототапетите е по класическият начин - с намазване на лепило на гърба . ( с изкл. на винила )
- Ролките са с широчина 61 см. за да се получи точен размер - последната ролка е по-тясна.  - Ролките се лепят ръб до ръб -  без застъпване.
____________________________________

МАТЕРИАЛИ:

Стандартният материал е за стени с гипсова шпакловка и 

гипсо картон, грундирани или боядисани еднократно с латекс.
Премиум материалът може да бъдат залепен върху същите стеникакто и върху мазилка, фазер и други не синтетични, попиващи вода повърхности. Премиум материалът не се разкисва

по здрав е и може да бъде презалепен многократно при грешки 

по време на монтажа. 

Винилът е със самозалепващ слой на гърба и е предназначен за залепване върху ламинат, стъкло и метал.лките са с широчина 61 см. за да се получи точен размер - последната ролка е по-тясна.  - Ролките се лепят ръб до ръб -  без застъпване.