MURALINO - ФОТОТАПЕТИ Чудат Водопад3D

Океански

Природа

Градове

Планински

Забавления

Моторни

Спортни

Животни

Арт

Мода

Детски

Планински - Водопади и реки

- Чудат Водопад
фототапет с водопад, фототапети с природа

Чудат Водопад се спуска от склона на невисока планина. Приказната картина се допълва с не високи палмови дървета и обрасли с мъх камъни. Девствената природа на фототапет е подходяща за детската стая в дома Ви.

Приближения кадър при фототапет предполага за лепене на някаква част от стена
ПОДОБНИ ФОТОТАПЕТИ

Селище в Канада - Канадски фототапети с планини и реки Къщата до Склона - Весели и лъчезарни цветове изпълват този фототапет с планински пейзаж. Дъга - Фототапет с част от дъга, визуализирала се при силно течение на водопад Речно Пътешествие - природни фототапети през местността Оракун До Езерото и Дървото - планински пейзажи като фототапети Скандинавско Кътче - Цветово разнообразни фототапети с пейзаж До Реката - Силно акцентирани фототапеит върху уютната и приятна визия През Есенните Гори - Жълто-охрави фототапети с водопад


 
_____________________________________
ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ

- Доставка до 5 дни
- Повърхността е матова.
- Фототапетите са влагоустойчиви.
- Лепенето на фототапетите е по класическият начин - с намазване на лепило на гърба . ( с изкл. на винила )
- Ролките са с широчина 61 см. за да се получи точен размер - последната ролка е по-тясна.  - Ролките се лепят ръб до ръб -  без застъпване.
____________________________________

МАТЕРИАЛИ:

Стандартният материал е за стени с гипсова шпакловка и 

гипсо картон, грундирани или боядисани еднократно с латекс.
Премиум материалът може да бъдат залепен върху същите стеникакто и върху мазилка, фазер и други не синтетични, попиващи вода повърхности. Премиум материалът не се разкисва

по здрав е и може да бъде презалепен многократно при грешки 

по време на монтажа. 

Винилът е със самозалепващ слой на гърба и е предназначен за залепване върху ламинат, стъкло и метал.лките са с широчина 61 см. за да се получи точен размер - последната ролка е по-тясна.  - Ролките се лепят ръб до ръб -  без застъпване.