MURALINO - ФОТОТАПЕТИ Любовно Утро3D

Океански

Природа

Градове

Планински

Забавления

Моторни

Спортни

Животни

Арт

Мода

Детски

Океански - Плажове с Палми

- Любовно Утро
фототапет

Синьо-зелените води на океана се спускат до красива планинска местност. Цялата картина на фототапета"Любовно Утро" навява красота и романтика. Причудливи бели облаци плуват из лазурното синьо небе. Тук -там се виждат самотни палмови дървета.

Фототапети с романтика, тропически и летни фототапети
ПОДОБНИ ФОТОТАПЕТИ

През Храстите - фототапети с океан Старата Планина до Плажа - фототапети с красиви гледки и пейзажи Гъстите Палми - Фототапета с гъстите палми е с много силни и ведри цветове Дългия Плаж с Палми - фототапети за стена с пейзажи Палмите и Океана - Тропически фототапет Вечерните Палми - фототапети с нощни снимки Преди Залез в Ноори - фототапети с плажовете на Ноори Между Красивите Скали - фототапети с невероятно красиви природни пейзажи


 
_____________________________________
ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ

- Доставка до 5 дни
- Повърхността е матова.
- Фототапетите са влагоустойчиви.
- Лепенето на фототапетите е по класическият начин - с намазване на лепило на гърба . ( с изкл. на винила )
- Ролките са с широчина 61 см. за да се получи точен размер - последната ролка е по-тясна.  - Ролките се лепят ръб до ръб -  без застъпване.
____________________________________

МАТЕРИАЛИ:

Стандартният материал е за стени с гипсова шпакловка и 

гипсо картон, грундирани или боядисани еднократно с латекс.
Премиум материалът може да бъдат залепен върху същите стеникакто и върху мазилка, фазер и други не синтетични, попиващи вода повърхности. Премиум материалът не се разкисва

по здрав е и може да бъде презалепен многократно при грешки 

по време на монтажа. 

Винилът е със самозалепващ слой на гърба и е предназначен за залепване върху ламинат, стъкло и метал.лките са с широчина 61 см. за да се получи точен размер - последната ролка е по-тясна.  - Ролките се лепят ръб до ръб -  без застъпване.