MURALINO - ФОТОТАПЕТИ Свежите Палми3D

Океански

Природа

Градове

Планински

Забавления

Моторни

Спортни

Животни

Арт

Мода

Детски

Океански - Плажове с Палми

- Свежите Палми
фототапети за стена

Наредените в редица свежи палми до самата плажна ивица наподобяват войници на пост срещу океанските ветрове. Между палмите е сгушена малка къщурка. Картината на фототапета действа отморяващо и е подходяща за хола или спалнята във Вашия дом.
ПОДОБНИ ФОТОТАПЕТИ

Вечерните Палми - фототапети с нощни снимки Градски Рай - фототапети с пейзажи Русата Момиче на Плажа - фототапети с хора Плажен Коктейл - коктейли и растения на фототапети От Високия Етаж - фототапети с небостъргачи до океана Африкански Плаж - Африкански плаж Дългата Редица - фототапети с плажна ивица Малкото Островче - природни фототапети с растения


 
_____________________________________
ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ

- Доставка до 5 дни
- Повърхността е матова.
- Фототапетите са влагоустойчиви.
- Лепенето на фототапетите е по класическият начин - с намазване на лепило на гърба . ( с изкл. на винила )
- Ролките са с широчина 61 см. за да се получи точен размер - последната ролка е по-тясна.  - Ролките се лепят ръб до ръб -  без застъпване.
____________________________________

МАТЕРИАЛИ:

Стандартният материал е за стени с гипсова шпакловка и 

гипсо картон, грундирани или боядисани еднократно с латекс.
Премиум материалът може да бъдат залепен върху същите стеникакто и върху мазилка, фазер и други не синтетични, попиващи вода повърхности. Премиум материалът не се разкисва

по здрав е и може да бъде презалепен многократно при грешки 

по време на монтажа. 

Винилът е със самозалепващ слой на гърба и е предназначен за залепване върху ламинат, стъкло и метал.лките са с широчина 61 см. за да се получи точен размер - последната ролка е по-тясна.  - Ролките се лепят ръб до ръб -  без застъпване.