MURALINO - ФОТОТАПЕТИ Палмите и Скалите до Плажа3D

Океански

Природа

Градове

Планински

Забавления

Моторни

Спортни

Животни

Арт

Мода

Детски

Океански - Плажове с Палми

- Палмите и Скалите до Плажа
фототапети за стена

фототапетът "Палмите и скалите до Плажа" е в приятни цветове. Гъста зеленина и две красиви палми подсилват океанския пейзаж. В скалите на самия плаж се разбиват кристално чистите океански вълни. Като купол над тях е лазурно синьото небе,с красиви бели облаци.
ПОДОБНИ ФОТОТАПЕТИ

Малкото Островче - природни фототапети с растения Вечерните Палми - фототапети с нощни снимки Арт Хамака - фототапети с рисувани и преработени изображения Летен Бриз - Тропически плаж на фототапет Дългата Редица - фототапети с плажна ивица Плажни Скали - фототапети с природни красоти и скали Русата Момиче на Плажа - фототапети с хора Застроен Плаж - фототапети със сгради и природа


 
_____________________________________
ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ

- Доставка до 5 дни
- Повърхността е матова.
- Фототапетите са влагоустойчиви.
- Лепенето на фототапетите е по класическият начин - с намазване на лепило на гърба . ( с изкл. на винила )
- Ролките са с широчина 61 см. за да се получи точен размер - последната ролка е по-тясна.  - Ролките се лепят ръб до ръб -  без застъпване.
____________________________________

МАТЕРИАЛИ:

Стандартният материал е за стени с гипсова шпакловка и 

гипсо картон, грундирани или боядисани еднократно с латекс.
Премиум материалът може да бъдат залепен върху същите стеникакто и върху мазилка, фазер и други не синтетични, попиващи вода повърхности. Премиум материалът не се разкисва

по здрав е и може да бъде презалепен многократно при грешки 

по време на монтажа. 

Винилът е със самозалепващ слой на гърба и е предназначен за залепване върху ламинат, стъкло и метал.лките са с широчина 61 см. за да се получи точен размер - последната ролка е по-тясна.  - Ролките се лепят ръб до ръб -  без застъпване.