MURALINO - ФОТОТАПЕТИ Палмата3D

Океански

Природа

Градове

Планински

Забавления

Моторни

Спортни

Животни

Арт

Мода

Детски

Океански - Плажове с Палми

- Палмата
фототапети

На фона на лазурното синьо небе и необятната океанска шир до сами плажната ивица расте палма с красиви зелени листа. фототапетът палмата е като самотен страж на брега на океана. Картината с Палмата би подобрила интериора в дома или офиса Ви.
ПОДОБНИ ФОТОТАПЕТИ

Дългия Плаж с Палми - фототапети за стена с пейзажи Плажни Скали - фототапети с природни красоти и скали Старата Планина до Плажа - фототапети с красиви гледки и пейзажи Малкото Островче - природни фототапети с растения Планински Бряг - фототапети с планини и плажове Нежен Бриз - Фототапет със стилно и свежо съдържание От Райската Вила - фототапети с прекрасен пейзаж Бистър Океан - фототапети с природа и небе


 
_____________________________________
ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ

- Доставка до 5 дни
- Повърхността е матова.
- Фототапетите са влагоустойчиви.
- Лепенето на фототапетите е по класическият начин - с намазване на лепило на гърба . ( с изкл. на винила )
- Ролките са с широчина 61 см. за да се получи точен размер - последната ролка е по-тясна.  - Ролките се лепят ръб до ръб -  без застъпване.
____________________________________

МАТЕРИАЛИ:

Стандартният материал е за стени с гипсова шпакловка и 

гипсо картон, грундирани или боядисани еднократно с латекс.
Премиум материалът може да бъдат залепен върху същите стеникакто и върху мазилка, фазер и други не синтетични, попиващи вода повърхности. Премиум материалът не се разкисва

по здрав е и може да бъде презалепен многократно при грешки 

по време на монтажа. 

Винилът е със самозалепващ слой на гърба и е предназначен за залепване върху ламинат, стъкло и метал.лките са с широчина 61 см. за да се получи точен размер - последната ролка е по-тясна.  - Ролките се лепят ръб до ръб -  без застъпване.