MURALINO - ФОТОТАПЕТИ Африкански Плаж3D

Океански

Природа

Градове

Планински

Забавления

Моторни

Спортни

Животни

Арт

Мода

Детски

Океански - Плажове с Палми

- Африкански Плаж
фототапет с плаж

Фототапети с екзотични гледки. Африканският плаж на фототапета грабва вашето внимание с гиганските палми на самата плажна ивица. Хамакът сякаш чака само теб за отмора. Палми,пясък и необятна водна шир.

Фототапети с екзотични гледки, фототапети с палми и Африкански плаж. Хамакът сякаш чака само теб за отмора. Фототапетът с Африкански плаж действа релаксиращо , както във Вашия офис, така и в дома Ви.
ПОДОБНИ ФОТОТАПЕТИ

На Пясъка - фототапети с високи постройки до плаж Жълтите Камъни - фототапети с красиви летни пейзажи Палмите и Скалите до Плажа - фототапети с приятни пейзажи Арабски Бряг - фототапети с плажове и планини Наклонената Самотна Палма - фототапети Свежият Бряг - Слънчев плаж на фототапет Пръснатите облаци до Сики - фототапети с облачно небе и плаж От Райската Вила - фототапети с прекрасен пейзаж


 
_____________________________________
ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ

- Доставка до 5 дни
- Повърхността е матова.
- Фототапетите са влагоустойчиви.
- Лепенето на фототапетите е по класическият начин - с намазване на лепило на гърба . ( с изкл. на винила )
- Ролките са с широчина 61 см. за да се получи точен размер - последната ролка е по-тясна.  - Ролките се лепят ръб до ръб -  без застъпване.
____________________________________

МАТЕРИАЛИ:

Стандартният материал е за стени с гипсова шпакловка и 

гипсо картон, грундирани или боядисани еднократно с латекс.
Премиум материалът може да бъдат залепен върху същите стеникакто и върху мазилка, фазер и други не синтетични, попиващи вода повърхности. Премиум материалът не се разкисва

по здрав е и може да бъде презалепен многократно при грешки 

по време на монтажа. 

Винилът е със самозалепващ слой на гърба и е предназначен за залепване върху ламинат, стъкло и метал.лките са с широчина 61 см. за да се получи точен размер - последната ролка е по-тясна.  - Ролките се лепят ръб до ръб -  без застъпване.