MURALINO - ФОТОТАПЕТИ Майчина Игра3D

Океански

Природа

Градове

Планински

Забавления

Моторни

Спортни

Животни

Арт

Мода

Детски

Мода - Кожа

- Майчина Игра
фототапети с майки, фототапети

Майката и бебенцето докосват нослетата си с толко любов, че фототапета може и да служи за кампании свързани с майчинството.

Този фототапет е чудесен за реклама на крам за кожа, надпишете го с текст от сайта ни и няма да съжалявате за получилия се резултат.
ПОДОБНИ ФОТОТАПЕТИ

На Релакс Процедури - фототапети за салони, фототапети с терапии Преди Терапията - фототапети с предмети за спа терапия, фототапети с бял фон Зелена Страст - фототапети с жени, фототапети за салони за красота Черното Момиче - фототапети с нежни момичета, фототапети с усмивки Зад Листото - фототапети със зелени листа, фототапети с красива кожа Напълно Изящни - фототапети с красива женска кожа, фототапети със салони Мекота и Свежест - фототапети с женска кожа, фототапети за спа комплекси Майчина Грижа - фототапети с бебета, фототапети с майка и дете


 
_____________________________________
ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ

- Доставка до 5 дни
- Повърхността е матова.
- Фототапетите са влагоустойчиви.
- Лепенето на фототапетите е по класическият начин - с намазване на лепило на гърба . ( с изкл. на винила )
- Ролките са с широчина 61 см. за да се получи точен размер - последната ролка е по-тясна.  - Ролките се лепят ръб до ръб -  без застъпване.
____________________________________

МАТЕРИАЛИ:

Стандартният материал е за стени с гипсова шпакловка и 

гипсо картон, грундирани или боядисани еднократно с латекс.
Премиум материалът може да бъдат залепен върху същите стеникакто и върху мазилка, фазер и други не синтетични, попиващи вода повърхности. Премиум материалът не се разкисва

по здрав е и може да бъде презалепен многократно при грешки 

по време на монтажа. 

Винилът е със самозалепващ слой на гърба и е предназначен за залепване върху ламинат, стъкло и метал.лките са с широчина 61 см. за да се получи точен размер - последната ролка е по-тясна.  - Ролките се лепят ръб до ръб -  без застъпване.