MURALINO - ФОТОТАПЕТИ Преди Докосването



3D

Океански

Природа

Градове

Планински

Забавления

Моторни

Спортни

Животни

Арт

Мода

Детски

Мода - Еротични

- Преди Докосването
фототапети, фототапети за стена, еротични фототапети

Колко страста жена, без да изпъква с някакви по- еротични пози, гримове или бельо. Това е фототапет само за ценители на модата и еротиката.

За клубове, заведения, модни агенции, магазини и още много други. Фототапета е на висок почит в сферата на модата и шоу бизнеса.




ПОДОБНИ ФОТОТАПЕТИ

Нетърпелив Зов - фототапети с еротика, черно-бели фототапети След Клуба - фототапети с еротика, фототапети с мода Толкова Желан - фототапети с дънки, фототапети с мъжки тела Желание - фототапети с хора, фототапети с изваяни женски тела Съботно Отпускане - фототапети с хора, фототапети с черен фон На Дивана - фототапети с мебели, фототапети с еротичен стил Дългата Нощ - фототапети с хора, еротични фототапети Свалена Риза - фототапети с хора, фототапети с мода


 
_____________________________________
ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ

- Доставка до 5 дни
- Повърхността е матова.
- Фототапетите са влагоустойчиви.
- Лепенето на фототапетите е по класическият начин - с намазване на лепило на гърба . ( с изкл. на винила )
- Ролките са с широчина 61 см. за да се получи точен размер - последната ролка е по-тясна.  - Ролките се лепят ръб до ръб -  без застъпване.
____________________________________

МАТЕРИАЛИ:

Стандартният материал е за стени с гипсова шпакловка и 

гипсо картон, грундирани или боядисани еднократно с латекс.
Премиум материалът може да бъдат залепен върху същите стеникакто и върху мазилка, фазер и други не синтетични, попиващи вода повърхности. Премиум материалът не се разкисва

по здрав е и може да бъде презалепен многократно при грешки 

по време на монтажа. 

Винилът е със самозалепващ слой на гърба и е предназначен за залепване върху ламинат, стъкло и метал.лките са с широчина 61 см. за да се получи точен размер - последната ролка е по-тясна.  - Ролките се лепят ръб до ръб -  без застъпване.