MURALINO - ФОТОТАПЕТИ ЖЕлание за Целувка3D

Океански

Природа

Градове

Планински

Забавления

Моторни

Спортни

Животни

Арт

Мода

Детски

Мода - Еротични

- ЖЕлание за Целувка
фототапети, фототапети за стена

Прелестните очи на Ева Минс са като черешка на торта за перфектното и тяло и харизма. Внимавайте да не залепите фототапета там, където има по-малки деца.

Този фототапет съвсем не е за вкъщи - навсякъде другаде, но не и там.
ПОДОБНИ ФОТОТАПЕТИ

Желание - фототапети с хора, фототапети с изваяни женски тела Предизвикателно Бельо - фототапети с бельо, фототапети с красиви жени На Линкълна - фототапети с мода, фототапети с коли Страст до Зори - фототапети с красиви хора, фототапети с дървени интериори След Гала Вечер - фототапети с хора, фототапети с рокли, фототапети с костюми Блясък в Очите - фототапети със страстни погледи, фототапети с еротика Преди Докосването - фототапети с модели, фототапети с еротика На Дивана - фототапети с мебели, фототапети с еротичен стил


 
_____________________________________
ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ

- Доставка до 5 дни
- Повърхността е матова.
- Фототапетите са влагоустойчиви.
- Лепенето на фототапетите е по класическият начин - с намазване на лепило на гърба . ( с изкл. на винила )
- Ролките са с широчина 61 см. за да се получи точен размер - последната ролка е по-тясна.  - Ролките се лепят ръб до ръб -  без застъпване.
____________________________________

МАТЕРИАЛИ:

Стандартният материал е за стени с гипсова шпакловка и 

гипсо картон, грундирани или боядисани еднократно с латекс.
Премиум материалът може да бъдат залепен върху същите стеникакто и върху мазилка, фазер и други не синтетични, попиващи вода повърхности. Премиум материалът не се разкисва

по здрав е и може да бъде презалепен многократно при грешки 

по време на монтажа. 

Винилът е със самозалепващ слой на гърба и е предназначен за залепване върху ламинат, стъкло и метал.лките са с широчина 61 см. за да се получи точен размер - последната ролка е по-тясна.  - Ролките се лепят ръб до ръб -  без застъпване.