MURALINO - ФОТОТАПЕТИ Дългата Нощ3D

Океански

Природа

Градове

Планински

Забавления

Моторни

Спортни

Животни

Арт

Мода

Детски

Мода - Еротични

- Дългата Нощ
фототапети за стена, фототапети

Двата модела се заели страхотна поза, харизмата им е подчертана благодарение на Пери Хил, който е уловил точният момент за снимка, за да можем и ние да се радваме на фототапети с подобен характер.

Много предизвикателен фототапет, подходящ за клубове, модни къщи и още доста места.
ПОДОБНИ ФОТОТАПЕТИ

Страст до Зори - фототапети с красиви хора, фототапети с дървени интериори На Линкълна - фототапети с мода, фототапети с коли Съботно Отпускане - фототапети с хора, фототапети с черен фон Предизвикателно Бельо - фототапети с бельо, фототапети с красиви жени След Клуба - фототапети с еротика, фототапети с мода Нетърпелив Зов - фототапети с еротика, черно-бели фототапети Дългата Нощ - фототапети с хора, еротични фототапети Блясък в Очите - фототапети със страстни погледи, фототапети с еротика


 
_____________________________________
ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ

- Доставка до 5 дни
- Повърхността е матова.
- Фототапетите са влагоустойчиви.
- Лепенето на фототапетите е по класическият начин - с намазване на лепило на гърба . ( с изкл. на винила )
- Ролките са с широчина 61 см. за да се получи точен размер - последната ролка е по-тясна.  - Ролките се лепят ръб до ръб -  без застъпване.
____________________________________

МАТЕРИАЛИ:

Стандартният материал е за стени с гипсова шпакловка и 

гипсо картон, грундирани или боядисани еднократно с латекс.
Премиум материалът може да бъдат залепен върху същите стеникакто и върху мазилка, фазер и други не синтетични, попиващи вода повърхности. Премиум материалът не се разкисва

по здрав е и може да бъде презалепен многократно при грешки 

по време на монтажа. 

Винилът е със самозалепващ слой на гърба и е предназначен за залепване върху ламинат, стъкло и метал.лките са с широчина 61 см. за да се получи точен размер - последната ролка е по-тясна.  - Ролките се лепят ръб до ръб -  без застъпване.