3D

Океански

Природа

Градове

Планински

Забавления

Моторни

Спортни

Животни

Арт

Мода

Детски

Арт - Фентъзи- Лилавия Залез

Фототапети със залези, фототапети с луна


-

Фантастиката от този фототапет е прекачено ефектна и малко объркваща, защото лилавия тон се харесва на женската част, а съчетан с сухи скали и мътни езера става една малко лудница.

С този лилав тон въобще не можем да Ви посъветваме за къде е най-добър този фототапет. Решете Вие чрез услугата: виж фототапета в дома си.
ПОДОБНИ ФОТОТАПЕТИ

Лунно Езеро - фототапети с фантастичен акцент Вълшебен Град - Силно сияещ фототапет с компютърна графика Слънчеви Лъчи в Космоса - фототапети с фантастика и изображения Фантастичен Водопад - фототапети с рисувани елементи Трите Планети и Езерото - фототапети с планети и езера


 
_____________________________________
ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ

- Доставка до 5 дни
- Повърхността е матова.
- Фототапетите са влагоустойчиви.
- Лепенето на фототапетите е по класическият начин - с намазване на лепило на гърба . ( с изкл. на винила )
- Ролките са с широчина 61 см. за да се получи точен размер - последната ролка е по-тясна.  - Ролките се лепят ръб до ръб -  без застъпване.
____________________________________

МАТЕРИАЛИ:

Стандартният материал е за стени с гипсова шпакловка и 

гипсо картон, грундирани или боядисани еднократно с латекс.
Премиум материалът може да бъдат залепен върху същите стеникакто и върху мазилка, фазер и други не синтетични, попиващи вода повърхности. Премиум материалът не се разкисва

по здрав е и може да бъде презалепен многократно при грешки 

по време на монтажа. 

Винилът е със самозалепващ слой на гърба и е предназначен за залепване върху ламинат, стъкло и метал.лките са с широчина 61 см. за да се получи точен размер - последната ролка е по-тясна.  - Ролките се лепят ръб до ръб -  без застъпване.