Информация

фототапети

Фототапети от Muralino

Предлагаме фототапети от качествена хартия и красивото изображение, това става благодарение на принтерите и консумативите на Canon.
Всички фототапети са с лакирано матово покритие, така че цветовете да са по-пъстри и ярки и фототапета да е предпазен от надраскване и влага.

фототапети за дома, реални снимки на фототапети, тапет за стена

Как ще изглежда избраният фототапет в дома Ви.

В повечето случаи при кореспонденция с клиентите ни, ние обръщаме внимание и задаваме въпроси относно приложението и функцията, които искате да постигнете с фототапета. Правим го, защото можем леко да Ви посъветваме относно ефекта и съчетаването на даден фототапет с определен интериор.
     Притеснението, дали фототапета ще изглежда добре в стаята Ви винаги ще съществува, особено когато виждате само една картинка по Интернет. Именно поради това, ние изобретихме модул, който ви позволява:   1. Да заснемете интериора и стената и да качите снимката в модула на сайта ни.   2. Да наложите много лесно и нагледно желаната картинка за фототапет върху стената от снимката Ви.   3. Да изтриете с гумичка файла на фототапета, там където се разполага зад мебелите Ви, така че мебелите да излязат на преден план.   4. Да разположите фототапета точно по ръбовете на стената в снимката Ви.        

 Така ще добиете 80-90 % представа, как би изглеждал всеки фототапет, залепен на стена в реален вид.

КАТАЛОГ

Интересно

MURALINO FACEBOOK

MURALINO FACEBOOK