Фототапети - Романтична Алея MuralinoПланински - Гори

Романтична Алея

фототапети с гора

фототапети с гора
Широчина Височина
см. см.
Квадратура: m2
Цена на кв.м.: 21.00 лв.
Цена на фототапета: лв.
Подготовка,лепило и транспорт + 0.00 лв.
 
Цена лв.

Това е крайна цена за заплащане!
Включено ДДС, лепило и доставка!

Каква романтика струи от фототапета "Романтична Алея". Слънцето се прокрадва между зелените дървета. От двете страни на алеята се издигат гигантски дървета. Пейзажът действа релаксиращо и е подходящ за планински вили или офиси.

ПОДОБНИ ФОТОТАПЕТИ

Елегантните Дръвчета - горски фототапети с пейзажи Романтична Алея - фототапети с гора Осветените Стебла - природни фототапети с пейзажи Сухата Земя и Златните Листа - природни фототапети със светло излъчване Мощните Стебла - фототапети с гора Пътен Тунел - фототапети с тунел от растения в гора Мистичната Гора - Фототапет създаващ особено загадъчно присъствие в помещението Борова Композиция - фототапети с растения и природа Тайната Гора - горски фототапети с мъгливи гори Загадъчна Долина - горски фототапети

Моля, прочетете тази информация, ще Ви бъде полезна !

Заплащането се извършва при получаване.
 Доставките се получават в 7 дневен срок след поръчването на фототапет. Ще получите фототапета добре опакован в здрава кутия от микровелпапе. На една от страниците на кутията ще видите залепено парче хартия с пълноцветен печат - това е за да пипнете и видите качеството на хартията и печата , преди да заплатите фототапета на куриера.
 Ако имате забележки по качеството, можете да върнете фототапета до 5 дневен срок след получаването. Вие заплащате доставката за обратния транспорт, а ние Ви връщаме парите чрез наложен платеж


Важни стъпки при поръчка на фототапет :
1. Избиране на точен размер
2. Разполагане на размера върху частта на фототапета, която Ви допада повече.
   Функцията за избиране на точен размер е програмирана, така че
максимално да използва картинката и нейните пиксели. Това става като точния размер винаги изпълва широчината или височината, за да може крайния продукт да е с максимално хубаво качество и графичност. В противен случай, ако Вие изберете една малка част от фототапет и я поръчате в размер 500/250см.( примерно), тя ще изглежда добре на монитора Ви, но при реалния отпечатък  ще се изгуби драстично графичността . 
  За най-добри резултати, Ви препоръчваме използването на пълната широчина или височина файловете.

Какво трябва да знаете за нашите фототапети !
 
1 .Печатното изображение на фототапетите е със супер качество. Това е благодарение на съвкупност от качествени материали и машини, пригодени за този тип продукти.
 2. Повърхността на печата е матова, което спомага за дълбоко и плътно изображение без никакво отражение - представете си колко зле би изглеждал фототапет с гланцова повърхност, отразяващ светлината от прозорци и електрически лампи.
 3. Фототапетите са влагоустойчиви - можете да ги почиствате с влажна кърпа, също така повърхността им е издържлива на надраскване и триене.
 4. Лепенето на фототапетите е по класическият начин - с намазване с фототапетно лепило. Препоръчваме Ви този тип лепене , тъй като именно той издържа на влага, ниски и високи температури, ежедневна слънчева светлина и др. Също така е много важно да знаете, че ако лепите фототапет, който е намазан с лепило и ако направите грешка при залепването на някоя лента , можете да я поправите безпроблемно, като издърпате част от нея или я отлепите цялата , а това не може да се случи при самозалепващите фототапети - те са подходящи само за много гладка или гланцова основа ( стъкло,  гипсокартон и  др. )

КАТАЛОГ

Интересно

MURALINO FACEBOOK

MURALINO FACEBOOKНАШИТЕ КЛИЕНТИ ИЗБРАХА СИГУРНИТЕ НИ ПЛАЩАНИЯ

GeoTrust Borika EasyPay Epay PayPal MasterCard Visa VisaElectron AmericanExpress Discover