MURALINO - ФОТОТАПЕТИ Романтична АлеяПланински - Гори

Романтична Алея

фототапети с гора

фототапети с гора
Широчина Височина
см. см.
Квадратура: m2
Цена на кв.м.: 21.00 лв.
Цена на фототапета: лв.
Подготовка,лепило и транспорт + 0.00 лв.
 
Цена лв.
Каква романтика струи от фототапета "Романтична Алея". Слънцето се прокрадва между зелените дървета. От двете страни на алеята се издигат гигантски дървета. Пейзажът действа релаксиращо и е подходящ за планински вили или офиси.

ПОДОБНИ ФОТОТАПЕТИ

Мистичната Гора - Фототапет създаващ особено загадъчно присъствие в помещението Снежната Есен - фототапети с пейзажи в гората Дървета на Склона - фототапети с гори и потоци Загадъчна Долина - горски фототапети Към Беседката - фототапети с пътеки и пътища в гора Върбата - фототапети със зелени пейзажи Пътя Към Съседното Село - фототапети с природни пейзажи Бамбукова Красота - зелени растения на фототапети Алея от Есенни Листа - фототапети с есенни панорами Лъчи През Листата - фототапети от планини и гори в Азия

Моля, прочетете тази информация, ще Ви бъде полезна !

Заплащането на фототапета се извършва при получаване.
Ще получите фототапета добре опакован в здрава кутия от микровелпапе.


Важни стъпки при поръчка на фототапет :
1. Избиране на точен размер
2. Разполагане на размера върху частта на фототапета, която Ви допада повече.
   Функцията за избиране на точен размер е програмирана, така че
максимално да използва картинката и нейните пиксели. Това става като точния размер винаги изпълва широчината или височината, за да може крайния продукт да е с максимално хубаво качество и графичност. В противен случай, ако Вие изберете една малка част от фототапет и я поръчате в размер 500/250см.( примерно), тя ще изглежда добре на монитора Ви, но при реалния отпечатък  ще се изгуби драстично графичността  - натиснете бутон "Виж Как"
 

Какво трябва да знаете за нашите фототапети !
 
1 .Печатното изображение на фототапетите е със високо качество. Това е благодарение на съвкупност от качествени материали и машини, пригодени за този тип продукти.
 2. Повърхността на печата е матова, което спомага за дълбоко и плътно изображение без никакво отражение
 3. Фототапетите са влагоустойчиви - можете да ги почиствате с влажна кърпа, също така повърхността им е издържлива на надраскване и триене.
 4. Лепенето на фототапетите е по класическият начин - с намазване с фототапетно лепило. Препоръчваме Ви този тип лепене , тъй като именно той издържа на влага, ниски и високи температури, ежедневна слънчева светлина и др. Също така е много важно да знаете, че ако лепите фототапет, който е намазан с лепило и ако направите грешка при залепването на някоя лента , можете да я поправите безпроблемно, като издърпате част от нея или я отлепите цялата и наложите отново.

КАТАЛОГ

Интересно

MURALINO FACEBOOK

MURALINO FACEBOOKНАШИТЕ КЛИЕНТИ ИЗБРАХА СИГУРНИТЕ НИ ПЛАЩАНИЯ

GeoTrust Borika EasyPay Epay PayPal MasterCard Visa VisaElectron AmericanExpress Discover